KEES

KEES logo KEES (Kennis van Evenementen door Educatie en Support) informeert vrijwilligers in de culturele sector met GRATIS workshops en masterclasses. De workshops worden gegeven door ondernemende culturele professionals met passie voor hun vak. De avonden hebben een interactief karakter, waarbij theorie en praktijk worden gecombineerd. Heb jij ervaring als vrijwilliger bij een culturele organisatie, dan kun je je opgeven voor deze activiteiten.

Waarom KEES

KEES wil iets terug doen voor vrijwilligers. De culturele sector kan niet bestaan zonder hun enthousiaste inzet. KEES draagt bij door deze vrijwilligers de kans te bieden meer te leren over festivals en evenementen. Hoe meer je als vrijwilliger over het werk weet, hoe beter je het doet én hoe meer plezier je erin hebt. Dit alles komt de vrijwilliger én het festival of evenement ten goede: een win-win situatie!

KEES is de ideale voorbereiding op de leukste evenementen- en culturele vrijwilligersklussen! Heb jij al een workshop geprobeerd? Schrijf je snel in via mykees.com, voordat ze vol zijn!

Geschiedenis

In 2009 is KEES ontstaan om de binding tussen de vrijwilligers en de cultuursector te versterken. Stef zag een mogelijkheid deze roep te beantwoorden door workshops en masterclasses te ontwikkelen in samenwerking met culturele freelancers, festivals, organisaties en evenementen. Toegankelijkheid stond daarbij hoog in het vaandel. In 2009 heeft het project KEES van de provincie Utrecht zelfs de prijs voor ‘beste vrijwilligersinitiatief’ mogen ontvangen.

KEES is er klaar voor, jij ook? Kijk op mykees.com voor meer informatie en de meest recente informatie.