eStefette

Op zondag 18 april 2010 vond eStefette plaats. Dit was een door Stef georganiseerd programmaonderdeel van de Culturele Zondag ‘Vrij Spel’. De organisatie stond die dag klaar om het stokje door te geven aan het publiek, zodat diverse groepen een korte intensieve culturele beleving konden ervaren. Voorbijgangers en Culturele Zondag bezoekers werden nieuwsgierig en sloten zich snel aan om ook in te mogen stappen in deze eStefette. De rondes zaten keer op keer vol en vele blije gezichten hebben we mogen aanschouwen.

De ‘eStefette’ bestond uit rondes van een half uur waarin je werd meegenomen langs de verschillende optredens in het Pandhof St. Marie te Utrecht. De band Cosmic Carnaval opende de eStefette, waarna de dansers van de groep ERROR de bezoekers meenamen naar het volgende onderdeel. Breaking Ground vertoonde een korte film, Solo liet de bezoekers zwijgen met zijn nummers, Oscar Kocken droeg één van zijn columns voor en tot slot ging de aandacht naar de dansers, die de omgeving (incl. steigers) omtoverden tot danspodium. Het stokje werd snel overgedragen aan de volgende groep die vol enthousiasme met de volgende ronde van start gingen.

De enthousiaste reacties van het publiek en artiesten hebben ervoor gezorgd dat ook wij een heerlijke dag hebben gehad. Een vervolg op deze eStefette? Hou daarvoor de Stef-website of één van de social media kanalen in de gaten!

Hieronder nog even een kleine terugblik.