STEF:FEST ruim 20 jaar Stef

Op 14 oktober 2016 was het feest! We vierden het ruim 20-jarig bestaan van Stichting evenementen/festivals (Stef) en haar voorgangers Stichting Dwergpop en Stichting Theater de Olifant. Samen met vrijwilligers, medewerkers en bestuursleden die al die jaren al die mooie projecten mogelijk maakten.

Tijd. Een raar ding. Het gaat snel. Is altijd op. Altijd te laat. Langer geleden dan je dacht. Je wil er wel eens in terug. Die goeie ouwe… Tijd is relatief. Tijd is loos. Tijd is misschien 3 weken, 5 maanden, 7 jaar, 20 jaar. Tijd maakt oud, vraagt om nieuw. Tijd is om te doden. Geen tijd te verliezen. Want echt, het is tijd. Tijd om elkaar weer te zien.

Geen tijd om met kliko’s te sjouwen, posters te plakken, bier te tappen, hekken te sjouwen, muntjes te tellen. Maar tijd om samen wat te drinken, te dansen, te praten, te kijken en terug te kijken.

Naar de tijd van Dwergpop tot aan Grasnapolsky. Tijd vol Sneaknachten en Utrechtse Popprijzen, Estefettes en Festafettes, KEES en ‘sCool Contest, In Vervoering en De Bevrijders, Young Locals en Zinin. Die tijd is kostbaar.

Dus maakten we tijd.

img_0622 img_0620
img_0636

 

img_0618

 

Reageer

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>