Stef stopt, leve onze projecten!

Vanaf 2017 worden de projecten Grasnapolsky, Mooie Woorden, Utrecht Popprijs en KEES van Stichting evenementen/festivals (Stef) uit Utrecht georganiseerd onder hun eigen stichting. Met het oprichten van een eigen stichting krijgen de projecten, die elk over een ambitieus projectteam beschikken, meer ruimte om hun organisatie vorm te geven rond de schaalgrootte en ambities die horen bij het project.

Het oprichten van de nieuwe stichtingen betekent het einde van Stef. Maar het betekent vooral ook het begin van weer een toekomst vol met artiesten die hun eerste belangrijke optreden op een van onze podia beleven. En van cultuurvrijwilligers die ervaren dat ze het onmogelijke mogelijk kunnen maken. Het Stef-bestuur is blij en trots dat na ruim 20-jaar van Stef-initiatieven de projecten Grasnapolsky, Mooie Woorden, Utrecht Popprijs en KEES hun waarde in het culturele landschap zullen blijven bewijzen.

Stef komt voort uit Stichting Dwergpop en Stichting Theater de Olifant, beide begin jaren negentig opgericht door vriendenclubs die culturele projecten organiseerden. In 2002 gingen zij samen op in Stef van waaruit nu dus weer vier nieuwe stichtingen ontstaan. Andere initiatieven van Stef waren onder meer de festivals Zinin en In Vervoering op diverse locaties in de stad en in de provincie Utrecht.

De vier nieuwe stichtingen zullen elk over hun eigen bestuur beschikken.

Ruim 20 jaar projecten van Stef - Stichting evenementen/festivals.

Ruim 20 jaar projecten van Stef – Stichting evenementen/festivals.

Reageer

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>